Amorion - Forum Gry

Pełna wersja: Timestamp w tawernie.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wydaje mi się, że archiwum takie coś ma, ale graczom też by to się przydało.
Słyszałem narzekania, że ktoś odpisywał w Izbie tylko po to, żeby dowiedzieć się, że - ojej - ta wiadomość wisi tam od tygodnia. No, słabo. Dochodzą do tego niezręczne sytuacje w piwnicy, kiedy myślisz, że wątek jest aktualny, a odpowiadasz na zupełnie nieaktualną wiadomość, która po prostu tam wisi.

Proponuję dodać timestampy w czacie. Na przykład:
16.02. 13:22 Zwłok: Proponuję takie coś!

Kursywą. Albo dodatkowo bardziej wtapiające się w tło (inny kolor napisu dla każdego motywu gry).
Będzie może odrobinę mniej czytelnie, ale jak wygodnie!
Popieram pomysł. Na pewno już nie jeden raz padł... ale jest bardzo wskazane, aby coś takiego dodać.

Wiele razy się dałam na to nabrać i pisałam do osoby, która zdążyła już zapomnieć, że w ogóle wchodziła do karczmy.
Popieram, przy czym czas już chyba najwyższy na zaimplementowanie zmiany zapobiegającej "przeskakiwaniu" okna izby/piwnicy w trakcie przeglądania poprzednich wiadomości oraz - a jakże - regulaminu (autoodświeżanie).

Tak dla uzasadnienia:
[Obrazek: siadaj-ma-y.jpg]
[Obrazek: 1111.png]
Zgodnie ze screenem wyżej - popieram Tongue
Popieram ten przestarzały wątek. Łatwiej byłoby się komunikować w tawernie, bo tak to nie wiadomo do końca co się aktualnie dzieje tam.