Pytanie o listę aktualnych osiagnięć gracza |
Autor |
Wiadomość |
Zhoera

ID: 2281
|
Wysłany: 2016-11-27, 18:35 Pytanie o listę aktualnych osiagnięć gracza
|
|
|
Chciałam zapytać gdzie mogę odszukać listę aktualnej punktacji za poszczególne osiągnięcia gracza ?
Chodzi mi o te osiągnięcia które znikają wraz z nadejściem nowej ery - jak i te które są punktowane na stałe.
Chyba mam bardzo starą listę, bo figuruje na niej np. nazwa:
"Błogosławiony"
Opis: Otrzymaj łącznie 50 błogosławieństw modląc się w świątyni.
Punkty: 10 .
A u mnie już do tej pory 86 błogoslawieństw na liczniku a w osiągnięciach Zhoery nic takiego nie widnieje
Forum przeszukałam i takowego tematu o punktacji osiągnięć nie widzę. W zmianach do gry czy pomocy podręcznej też nie znalazłam.
Jeśli ktoś posiada aktualną listę, baaardzo proszę o udostępnienie tutaj, na pewno przyda się nie tylko mnie. |
_________________ Zhoe
"Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka." |
|
|
|
 |
Nithrom

ID: 177
|
|
|
|
 |
Zhoera

|
Wysłany: 2016-11-28, 17:35
|
|
|
Dziekuję za link Nithrom :) Jednak myślę, że całkiem aktualne rangi nie są tam zamieszczone - na swoim przykładzie widzę, że np. ów nieszczęsny "Błogosławiony" albo już nie istnieje, albo też punkacja/próg jest zmieniona/y. |
_________________ Zhoe
"Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka." |
|
|
|
 |
Nithrom

|
Wysłany: 2016-11-28, 18:43
|
|
|
Błogosławiony jest za 50 blessów, które dostałaś. Nic mi nie wiadomo o zmianie. Jesteś pewna, że kazdy bless dostałaś(nie było zabicia postaci albo brak blessa)? |
_________________ -.-" |
|
|
|
 |
Zhoera

|
Wysłany: 2016-11-29, 10:00
|
|
|
Jest tak, że obecnie na budziku mam 90 blessów. Z tego może max 10 wredny Tartus odrzucił, wiadomo brutalna bozia...
No ale fakt, na początku gry mogłam zostać przy kilku błogosławieństwach zabita. Nie wiedziałam, że jeśli mnie ukatrupią to takie błogosławieństwo nie liczy się do punktacji "Błogosławionego" ???
Noooo, jeśli tak to zacznam liczyć ponownie od dziś. Zobaczymy... |
_________________ Zhoe
|
|
|
 |
Nithrom

|
Wysłany: 2016-11-29, 10:53
|
|
|
Jak coś to pisz. W sumie przy 90 ciężko żeby nie mieć osiągnięcia, więc może jest jakiś błąd w grze... albo liczeniu :P |
_________________ -.-" |
|
|
|
 |
Quithis
Quithis

ID: 575
|
Wysłany: 2017-01-22, 10:58
|
|
|
Co by nie dublować tematu, czy komuś z was osiągnięcie
Jestem Hardkorem - Zdobądź 50 fragmentów mapy
również nie wskoczyło po uzbieraniu map? |
|
|
|
 |
Nearghis
Ten zły ;)

ID: 30
Pomógł: 9 razy Wiek: 35 Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 1869 Skąd: Warszawa okolice
|
Wysłany: 2017-01-23, 16:53
|
|
|
Nie, ale mi nie wyskoczyło osiągnięcie Sprinter przy przekroczeniu 4 000 szybkości :) |
_________________ Gość, jestem Twoim idolem :)
 |
|
|
|
 |
|