ANTYKRÓLE - DO MNIE |
Autor |
Wiadomość |
Gailavira Keres [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-16, 13:15
|
|
|
dziadziuś Bimbek:D
Infek przypominam, że to Czorty trzymały z wami sojusz:P |
|
|
|
 |
inf3k [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-16, 19:57
|
|
|
Trzymaly sojusz :P bo czorty chcialy nasze piwniczki mustakow :D a my wasze kociolski smoły xD
Filbana ojej :D troszke Cie nie bylo |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2009-08-16, 20:41
|
|
|
nooo... nie było. Ale Filci nie ma jest nowa postać:)
P. S Kochanie to, że nie przepadam za Falthornem to nie znaczy, ze mam zamiar ponawiać kłotnie z nim. I co by mi z tego było?? Nic. Więc nie widzę sensu, potrzeby ani nie widze okoliczności, w których miałabym na niego ,,naskakiwać" czy kłocić się bo i po co?? |
|
|
|
 |
Arminiusz [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-16, 21:07
|
|
|
Taaaaaaaaaaaaaaaaaa... Zwłaszcza mnie odrzucili... Bo zwłaszcza ja do tej ferajny "przymułów" się starałem dostać... No, no... Drzwiami i oknami tam waliłem, a w święta kominem nawet... Głowa cię boli, czy może już z własnym fujem się na łby pomieniałeś?
Taaa... Więc cokolwiek mogłabyś wyedytować nieco swojego posta... W każdym razie...
Anty się skończyło i reaktywacja, jak wypadnie to się na koniec ery okaże, a teraz to tylko siedzieć, patrzeć i łapska zacierać. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2009-08-16, 21:56
|
|
|
tak, czy siak cicho z tą reaktywacją. Może lepiej by było, żeby stworzyli nowy klan. Potłuczonego dzbana nie da się skleić, bo i tak się rozpadnie :P |
Ostatnio zmieniony przez Gailavira Keres 2009-08-16, 22:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Arminiusz [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-16, 22:01
|
|
|
Jakby cię jacyś pijacy z UWIA przeczytali... Ty lepiej po tym tekście z daleka omijaj Muzea i moją osobę... Mózgu... |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2009-08-17, 12:43
|
|
|
hmm coś się zegarek spitolił... nie mogleś dzisiaj pisac o 23:01:D |
|
|
|
 |
Arminiusz [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-17, 12:45
|
|
|
Ja mogę wszystko, jestem w końcu nieobliczalny... Więc mogłem pisać ten post dzisiaj o 23, ale wkleić go już wczoraj, żeby nie tracić czasu do dzisiaj do 23. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2009-08-23, 12:32
|
|
|
hmmm jaka cisza przed burzą w temacie... |
|
|
|
 |
Lagren Divine [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-23, 15:07
|
|
|
Jaką burzą? To, że jedna osoba lubi wylewać swoje żale i pseudo-żarty w każdym temacie, bez wzglęgu na jego przeznaczenie, nie jest chyba niczym nadzwyczajnym... |
|
|
|
 |
Arminiusz [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-23, 16:08
|
|
|
Właśnie dlatego Lagrenowi, jak zwykle, już podziękujemy. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2009-08-23, 18:40
|
|
|
Lagren, a może masz zaburzenia osobowości i za bardzo bierzesz wszystko do siebie |
|
|
|
 |
Lagren Divine [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-23, 22:38
|
|
|
Nie po prostu, poczytałem wypociny Arminiusza w kilku tematach i mi wystarczy...
Przecież, to co on pisze jest żałosne :/
Zaburzeń osobowości nie mam, aczkolwiek mam prawo kogoś nie darzyć sympatią i właśnie to robię :D
Cytat: | Właśnie dlatego Lagrenowi, jak zwykle, już podziękujemy. |
Jakie jak zwykle idi....o? To mój pierwszy(albo drugi) post jaki czytasz(i na niego odpowiadasz) na tym forum, więc się nie p.ol ;) |
|
|
|
 |
Arminiusz [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-24, 00:22
|
|
|
Podziękowałem ci już...
I nie pierwszy jaki czytam, choć być może pierwszy na jakiego odpowiedziałem, aczkolwiek nie koniecznie...
W każdym razie, liczyć nie umiesz, pamięć masz słabą...
A co się tyczy prawa to już inna rzecz, w której masz rację...
Co do żałosności... Ahmmmm... Niech pomyślę...
Żałosne są twoje posty, nic ponadto, bo moje wypociny, są po prostu głupie...
Buziaki Pluszaczku. |
|
|
|
 |
Lagren Divine [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-24, 01:18
|
|
|
Nie masz za co mi dziękować.
Z tego co napisałeś wychodzi to nie wchodzi. Jest to pierwszy mój post na jaki odpowiedziałeś. Moją pamięć zostaw w spokoju, u mnie z głową, w przeciwieństwie do ciebie, jest wszystko ok.
Teksty o żałosności, z twoich ust brzmią co najmniej śmiesznie.
Z tą głupotą, w pełni się z tobą zgadzam |
|
|
|
 |
|