AMORION Strona Główna AMORION
Nowe Oblicze MMORPG!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
kuźnia
Autor Wiadomość
Martinez 

ID: 336
Dołączył: 30 Gru 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-12-30, 13:10   kuźnia

czy ja jako człowiek, paladyn, dziecko głuszy mogę wyrabiać przedmioty w kuźni? zakupiłem plany broni ale nie mogę stworzyć nic, pomimo że mam surowce
 
 
Gallowgate
[Usunięty]

Wysłany: 2012-12-30, 13:20   

Ale jaki komunikat się pojawia? Musisz sprecyzować ...

Możliwe że kujesz ale na razie nic ci nie wychodzi bo kowalstwo masz na strasznie niskim poziomie. Pewnie zaczynałeś z 0.01 skoro jestes paladynem człowiekiem.

Mozliwe że usiłujesz coś wykuć z np rudy miedzi - do kucia są potrzebne sztabki.

Musisz sprecyzować problem.
 
 
Martinez 

ID: 336
Dołączył: 30 Gru 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-12-30, 14:47   

mam 5 sztabek stali i jej właśnie próbuje użyć do kucia, a napisane jest, że nie mam minerałów. teraz tak patrze, do kucia potrzeba 20 sztabek jednorazowo tak?
 
 
Gallowgate
[Usunięty]

Wysłany: 2012-12-30, 14:51   

Zalezy od projektu.

Na krotki miecz potrzebna jest jedna sztabka. im lepszy przedmiot tym wiecej sztabek trzeba. Najwyraźniej kupiles plan przedmiotu na który potrzeba wiecej sztabek niz posiadasz.
 
 
Martinez 

ID: 336
Dołączył: 30 Gru 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-12-30, 14:55   

Dzięki, jest jakiś wzór na udane wykucie przedmiotu?
 
 
Gallowgate
[Usunięty]

Wysłany: 2012-12-30, 15:12   

Moja licha wiedza na temat kowalstwa tutaj sie konczy :mrgreen:

Poszperaj w dziale FAQ, już na pierwszej stronie są przynajmniej dwa tematy o kowalach moze tam coś znajdziesz.
 
 
Mist 


ID: 21
Pomógł: 20 razy
Wiek: 41
Dołączył: 23 Wrz 2009
Posty: 1531
Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2012-12-30, 16:11   Re: kuźnia

Martinez napisał/a:
czy ja jako człowiek, paladyn, dziecko głuszy mogę wyrabiać przedmioty w kuźni? zakupiłem plany broni ale nie mogę stworzyć nic, pomimo że mam surowce

Możesz, ale to strata energii.
Masz za mało umiejki, a jako paladyn nic nie wskórasz na polu kowalstwa.
Broń kupuj a nie kuj.
Energię ładuj TYLKO w Arenę.
_________________
 
 
osinho 

ID: 2648
Dołączył: 01 Lip 2015
Posty: 2
Wysłany: 2015-07-01, 10:12   

mam plan na rapier, mam 8 minerałów (sztabki stali) - tyle ile potrzeba i pojawia mi się komunikat, że mam za mało minerałów. O co chodzi?

nie wiem jak usunąć, a problem rozwiązałem
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.14 sekundy. Zapytań do SQL: 12