Zamknięty przez: Nerph 2015-03-06, 08:47 |
Dotacje dla Amorionu |
Autor |
Wiadomość |
Everal [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-04-16, 19:52
|
|
|
Gra się wiesza przy 120 graczach. Wprowadzić limity co zwiększy ilość kont premiowanych. |
|
|
|
 |
Mahdi
Władca Amorion

ID: 1
Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 280 Skąd: Pałac Królewski
|
Wysłany: 2009-04-22, 19:07
|
|
|
Everalu,
Gra się nie wiesza przy ilości, o której mówisz - silnik jest w stanie utrzymać znacznie więcej graczy online :) Fakt, zdarzyła się nam przerwa z powodu awarii w serwerowni, ale nie było to spowodowane ilością graczy online. Mogą w najbliższych dniach w godzinach wieczorowo-nocnych wystąpić pewne zwolnienia odpowiedzi, z uwagi na przeprowadzane przez nas konserwacje i backupy po których gra powinna działać szybciej i sprawniej - dołożymy wszelkich starań, aby w tym czasie nie wystąpiły utrudnienia w dostępie dla graczy.
Limit jest dobry, przynajmniej na razie ;) |
|
|
 |
Daeron [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-04-22, 20:10
|
|
|
Drogi Władco, jednak tydzień temu (mniej więcej w dniu, w którym Everal napisał posta) gra strasznie się wieszała.. Były takie momenty, że nic nie można było robić.. Później nie chodziła jakoś specjalnie szybko, ale po 2 dniach znów śmigała. |
|
|
|
 |
Dirian [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-04-23, 10:43
|
|
|
Dokładnie. Nieraz Amorion ma takie lagi, że się nie da grać. Rzadko się tak zdarza, ale jednak zdarza. I tydzień temu miało miejsce owe lagowanie. |
|
|
|
 |
ysiek94 [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-07-09, 20:44
|
|
|
zawsze można wprowadzić takie coś jak wykupienie konta premium na start czyli gracz po wykupieniu tego konta na start ma lepsze statystyki więcej złota ,mitrilu wtedy to napewno przyniosło by to jakiś zarobki |
|
|
|
 |
Aragoris [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-07-09, 21:38
|
|
|
Ale byłoby niesprawiedliwe i nigdy takiego rozwiązania w Amorionie nie będzie. |
|
|
|
 |
Nearghis
Ten zły ;)

ID: 30
Pomógł: 9 razy Wiek: 35 Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 1869 Skąd: Warszawa okolice
|
Wysłany: 2009-07-09, 22:42
|
|
|
Dokładnie... takie coś widziałem już na innych grach tego typu i wcale mi nie przypadło do gustu. Co więcej zniechęciło mnie do tej gry. Jak mam kasę na zbyciu wolę iść na imprezę ze znajomymi a nią kupować za nie staty/energie itp. |
_________________ Gość, jestem Twoim idolem :)
 |
|
|
|
 |
Haargzed [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-07-10, 09:09
|
|
|
Krótko: nie. |
|
|
|
 |
Mahdi
Władca Amorion

ID: 1
Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 280 Skąd: Pałac Królewski
|
|
|
|
 |
Gucio [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-07-15, 20:42
|
|
|
Hehehe xD Czasami "nasi bogowie" mają też coś do powiedzenia...
Czasami jednak się wiesza, ale cieszy mnie to, że nie tylko mnie :]
To dobra okazja na herbatkę, kawkę, papieroska czy innego skręta. |
|
|
|
 |
|