21-11-2018, 16:14
"W przypadku zastosowania § 7. Systemu Kar, klanowi Adamantowi Dyspeczerzy Dystrybucja będzie przysługiwać zwracanie korzyści utraconych w wyniku kary. Korzyści te to: energia utracona podczas pobytu w Lochach oraz pula ataków, z których klan, z powodu zastosowania § 7. Systemu Kar nie mógł skorzystać" - no faktycznie nic nie zrozumieliśmy. Chcecie nieoficjalną wojnę poprzez wyjęcie was spod § 7. Systemu Kar, czyli chcecie by w czasie wojny to prawo was nie obowiązywało. Nie możemy się zgodzić na wojnę, która nie przebiega zgodnie z prawem i mechaniką amorion, chcecie wojować - dostosujcie się do możliwości silnika, a nie ustalajcie wszystko pod siebie.
@Mondverrater: jestem Neherignus, nie Rógo Ynozsik, musiałeś mnie z kimś pomylić, ja wiem że te dwa nicki są bardzo podobne, ale to nie jest moje konto. Jeśli masz zamiar mi coś bezpodstawnie wytykać, to lepiej się nie wypowiadaj, dobrze?
@Mondverrater: jestem Neherignus, nie Rógo Ynozsik, musiałeś mnie z kimś pomylić, ja wiem że te dwa nicki są bardzo podobne, ale to nie jest moje konto. Jeśli masz zamiar mi coś bezpodstawnie wytykać, to lepiej się nie wypowiadaj, dobrze?